Informasjon om E-sport

Om

Om markedsplassen

Esport.Evner.no er en markedsplass hvor du kan dele dine esport-skills og lære noen nye. Vi er i beta og setter stor pris på tilbakemeldinger. Send oss gjerne dine tanker her.

Å spre sin kunnskap og tjene noen ekstra kroner

Er du student med behov for en ekstrajobb? Eller brenner du inne med esport-skills du har lyst til å spre? Å lære bort noe man kan er både givende og utviklende, i tillegg til at det kan gi en god ekstrainntekt. Du trenger ikke være ekspert på noe for å undervise i det, bare se an ditt eget (evne)nivå opp mot elevenes og tilby undervisning til de som har noe å lære av deg.

Vi lærer så lenge vi lever

Vi har tro på at man kan finne den kompetansen man ønsker i sitt eget nærområde. Problemet er bare å finne ut hvem som kan hva og finne den underviseren som passer deg best. Det skal vi gjøre noe med! Les mer om hvordan det virker her.

Vinn-vinn

Visste du at elever som tar en-til-en undervisning gjør det 98% bedre enn elever som lærer i grupper? Ifølge utdanningspsykolog Benjamin Bloom sin studier er dette tilfelle. Men er ikke privatundervisning veldig dyrt da? Jo, privatundervisningen gjennom ordinære kanaler er ofte dyrt. Evner har ingen store kostnader i bunn og kan derfor formidle undervisning til en langt lavere pris og effektiv en-til-en undervisning kan endelig tilbys til folk flest.